Munkalehetőségek

2023.04.24. 11:00

Balassagyarmaton indul a kormányhivatal tavaszi állásbörze sorozata

Hagyományos módon minden járásban állásbörzéket rendez tavasszal az álláskeresők részére a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal foglalkoztatási szakterülete. Áprilisban és májusban minden járási székhelyen megrendezik az eseményt, az első állásbörzét április 27-én, Balassagyarmaton tartják.

P. K.

Számos lehetőség közül válogathatnak majd az álláskeresők az állásbörzén (borítóképünk a korábbi, bátonyterenyei eseményen készült)

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint a térség jó néhány nagyobb munkáltatói is megjelennek az eseményen, akik szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Emellett a megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalóknak is ajánlanak majd állásokat, valamint részmunkaidős lehetőségek is szerepelnek a betölthető pozíciók között. 

– Balassagyarmaton közel 800 nyitott pozíció várja az érdeklődőket, ebből mintegy 100 ember részére a vármegyei, közel 120 személy részére a vármegyén kívüli, míg mintegy 50 fő részére munkaerő-kölcsönző cégek kínálnak álláslehetőségeket. A honvédség és a rendőrség több mint 500 érdeklődő részére kínál álláslehetőségeket úgy környékünkön, mint az ország más térségeiben lévő szolgálati helyein – tájékoztatott a kormányhivatal.

Mint kiderült: az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális nógrádi álláslistája, megismerhetők lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az eseményen az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek közül a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum is bemutatja képzési ajánlatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában