Gyerekesély

2023.03.25. 11:10

Óvodákban és iskolákban tartanak foglalkozást a nógrádi szakemberek

G. E.

A rezsiköltségek csökkentése érdekében a bátonyterenyei tanuszodában kialakított közösségi térben várják a kicsiket Gyerekesély program munkatársai, akik a helyi oktatási, nevelési intézményekben is tartanak foglalkozásokat. 

– Kollégáim előre egyeztetett időpontban látogatnak el a város és a programba bevont települések – Mátranovák, Szuha, Dorogháza és Mátraverebély – óvodáiba és általános iskoláiba, ahol a különféle ünnepekhez, jeles napokhoz kapcsolódva játékos programokat, kézműves foglalkozásokat szerveznek – tájékoztatott Bakóné Dávid Judit, a program munkatársa. – A Víz világnapjára, a nőnapra és március 15-re is készültek, a gyerekekkel közösen alkottak karra csatolható vízcseppet, virágokat és kokárdát. 

Mint mondta, az uszodában is tartalmas programokkal várják a gyerekeket, a diákoknak pedig különböző tantárgyakból tartanak korrepetálást és tanulássegítést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában