Agro-ökológia

2023.03.16. 14:55

Nógrádi termelők figyelem! Fontos kiadvány jelent meg

Megjelent az Agro-ökológiai Program részleteit bemutató kiadvány - közölte weboldalán a Nébih.

Nool

– A Közös Agrárpolitika 2023-2027-es időszakában számos új előírással, gyakorlattal és támogatási lehetőséggel kell megismerkedniük a hazai termelőknek. Az Agro-ökológiai Program az új KAP támogatási keretrendszerének talán legfontosabb I. pilléres, önkéntes támogatási eleme, és az első, amelynek kapcsán előírás lesz az elektronikus Gazdálkodási Napló kötelező vezetése – közölte weboldalán a Nébih.

Hozzátették, hogy a megfelelő tájékoztatás érdekében és az Agrárminisztérium a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös munkája eredményeként egy átfogó kiadvány készült, melynek segítségével az Agro-ökológiai Programról (AÖP) informálódhatnak az érdeklődők. A kiadványt az Agrárminisztérium honlapján, IDE kattintva találják meg.
A Nébih egyúttal felhívta a figyelmet, hogy az e-GN adatszolgáltatásra kötelezettek köre a támogatások tekintetében a közeljövőben az Irányító Hatóság döntése alapján bővülni fog.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában