Tanácskozás

2023.03.10. 15:42

Közgyűlést hívtak össze a mátraterenyei horgászok

V. E.

Közgyűlést tart a Tóaljai Bányász Horgász Egyesület (TBHE) március 11-én, szombaton, 9 órától a homokterenyei közösségi házban.

A TBHE közösségi oldalán osztotta meg, hogy az egyesület és a vezetőség éves munkájáról, a tavalyi gazdálkodásról és a pénzügyi terv megvalósításáról, valamint a társadalmi munkáról és a versenyek lebonyolításáról is hallhatnak majd beszámolókat a megjelentek. Emellett a horgászok tájékoztatást kapnak a horgászmesteri tevékenységről, illetve a felügyelő-, valamint a fegyelmi bizottság munkájáról. A beszámolók megvitatása és elfogadása után lezajlik a vezetőségválasztás, végül az idei tervekkel, költségvetéssel, versenyekkel, és társadalmi munkákkal kapcsolatban felmerülő ötleteket tárgyalják meg, illetve döntenek azokról.

Hegyes Iván egyesületi elnök tájékoztatása arra is felhívja továbbá a horgászok figyelmét, hogy az esemény a teljes tagság részére kötelező. Amennyiben a fent megadott időpontban nem határozatképes a közgyűlés, akkor azt ugyanazon a napon – azaz szombaton – 9 óra 30 perctől megismétlik. Ebben az esetben a közgyűlés már a résztvevők számától függetlenül határozatképesnek minősül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában