Siker

2023.02.11. 13:57

TikTok-sztár lett, Salgótarjánból New Yorkba költözött

A 26 éves Jecsmenik Arnold életében egészen kicsi kora óta fontos szerepet tölt be a zene. A több tehetségkutatót is megjárt fiatal jelenleg New Yorkban él, borbélyként és zenei producerként dolgozik. TikTok csatornáját több mint 160 ezren követik.

Nool

Arnold kilenc hónapja kezdett el a TikTok-ra tartalmakat gyártani, azóta több mint 160 ezren követik

Forrás: Borsonline

A 26 éves fiatal egy általános iskolai szereplésnek köszönheti, hogy megtalálta őt a zene, bár a muzsika mindig is a vérében volt, hiszen nagypapája zenész családból származik – írja a Bors. 

Arnold a bulvárlapnak elárulta: még ő maga sem tudta, hogy tud énekelni, egészen addig, amíg színpadra nem állt egy iskolai szereplés kedvéért az osztályfőnöke biztatására. Már 15 évesen bejutott az X-faktor akkori szériájának legjobb 50 énekese közé, majd a TV2 tehetségkutató műsorában, a Star Academy-ben ért el hatalmas sikereket.

Bár a tehetségkutatók nem hozták meg a várt sikert, a fiatal énekes nem adta fel. Miután családjával Amerikába költöztek éveken át ingázott Magyarország és Amerika között, majd érettségit szerzett itthon és kint is járt középiskolába. Ezután végezte el a borbély képzést, aminek a jelenlegi munkáját köszönheti. 

Arnold mostanra TikTok sztárrá nőtte ki magát. Míg főállásban férfi hajakat készít, mellékállásban a házi stúdiójában készíti az új dalokat és zenei alapokat, így zenei producerként is sikeres.

Általában munkába menet, a metrón születnek a legjobb zenei ötleteim és itt íródnak a legjobb dalszövegek is

– meséli a Borsnak Arnold.

A tehetség kilenc hónapja kezdett el a TikTok-ra tartalmakat gyártani, azóta pedig már több, mint 160 ezren követik. Bár kezdetben zenés videókat szeretett volna közzétenni, hamar rájött, hogy az embereket sokkal jobban érdekli az, ahogyan Amerikát bemutatja a videóiban.

Egyik napról a másikra, több ezer ember lett kíváncsi a munkásságomra és az általam bemutatott New Yorkra. Pont ez is volt a cél, hogy ismerjen meg több ember, akár mint zenész, akár mint borbély

 – árulta el Arnold, akinek rengeteg rajongója lett a TikTok-nak köszönhetően.

Az Arnolddal készített teljes interjút ide kattintva olvashatja! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában