Oktatás

2023.02.26. 09:39

Támogatást kér az önkormányzat a nógrádkövesdi iskola számára

A nógrádkövesdi önkormányzat a Facebook-oldalán tett közzé felhívást a minap. Egy alapítvány, közvetve pedig a helyi általános iskola számára kérnek támogatást.

L. J.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az energiaválság miatt bezárt volna a Balassagyarmati Tankerületi Központhoz tartozó Nógrádkövesdi József Attila Általános Iskola a fűtési szezon idejére. Erre végül nem került sor, így a diákok továbbra is a helyi iskolába járnak. A település önkormányzata a napokban arról posztolt a község közösségi oldalán, hogy az iskola az utóbbi időben „egyre nehezebb körülmények között működik”

A bejegyzésből kiderült, hogy a szülők kezdeményezésére elindult egyéb fenntartói lehetőségek keresése, így kerültek kapcsolatba a Koneli Alapítvánnyal. Mint írták, Nógrádkövesd és Becske önkormányzata, valamint az általános iskola szülői munkaközössége támogatást kér az intézmény további sikeres működéséhez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában