Jótékony

2023.01.27. 18:54

Gáspár Zsolti több mint kétszáz nógrádi óvodást ajándékozott meg

Gáspár Zsolt, azaz Zsolti gazda már hosszú évek óta önzetlenül adományoz országszerte, beleértve Nógrádot is. Pénteken az érsekvadkerti Ary Erzsébet Óvoda és Bölcsődébe és a Nagylóci Csicsergő Óvodába látogatott el: több mint 200 gyermeknek vitt ajándékot.

L.J.

Ismét jótékonykodott Gáspár Zsolti

Forrás: Nool

Fotó: L.J.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk: Gáspár Zsolt az elmúlt időszakban is önzetlenül segítette a rászorulókat. Nemrég a balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonnak ruhákat, az önkormányzatnak pedig koronavírus-teszteket adományozott. Pénteken folytatta útját: az érsekvadkerti és a nagylóci óvodásokat lepte meg ajándékaival. 

A műsorvezető és édesapja, idősebb Gáspár Győző, valamint Molnár "Kávés" Péter, a balassagyarmati Amigo Kávézó tulajdonosa először az Ary Erzsébet Óvoda és Bölcsődébe járó 168 gyermek részére adta át a többek között édességet és gyümölcsöt tartalmazó csomagot. Az ajándékokat nem csak dr. Őszi Attila Csaba, a község polgármestere köszönte meg, hanem a gyerekek is, akik dalokat énekeltek a vendégeknek. 

Zsoltiék ezt követően Nagylóc felé vették az irányt, ahol Szalai Gábor, a település vezetője a képviselő-testülettel közösen fogadta az adományozókat. A nagylóci óvodában 55 gyermek kapott ajándékcsomagot.

– Köszönjük Gazsi Károly önkormányzati képviselőnek, hogy felvette velünk a kapcsolatot és megkért, hogy látogassuk meg a kis közösségüket. Molnár Péter barátommal és édesapámmal szívesen tettünk eleget a kérésnek, ugyanis kiemelten fontos számunkra, hogy támogassuk a térségben élő gyermekeket, hiszen ők a jövő – mondta Gáspár Zsolt. 

Gazsi Károly elmondta: már jó ideje figyelemmel követi a Gáspár család jótékonysági munkásságát. Kiemelte: szívén viseli az óvoda sorsát és igyekszik segíteni a gyerekeket. Legutóbb például törülközőkkel támogatta a helyi óvodát. Végül megköszönte Gáspár Zsoltiéknak, hogy elfogadták a felkérését és reméli, hogy a jövőben lesz még alkalmuk a további együttműködésre. 

Utóbbira valószínűleg meg is van minden esély, mivel szó esett arról, hogy Gáspár Zsolt a későbbiekben pizsamákkal is támogatná a nagylóci óvodát, illetve a település számára koronavírus-teszteket is felajánlott. Érsekvadkerthez hasonlóan Nagylócon is örömmel fogadták az ajándékokat és az adományozókat is, a helyszíni képeink is erről tanúskodnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában