Rezsi

2023.01.10. 07:56

Energiatakarékos izzókat igényelhetnek a salgótarjániak

A takarékosság jegyében indult egy új kezdeményezés Salgótarjánban.

G.P.

Lakossági LED-csere program indul Salgótarjánban, amelynek célja, hogy a háztartások ingyenesen juthassanak hozzá energiatakarékos izzókhoz, amelyek használatával csökkenthetik a villanyszámlájukat és a környezet terhelését – írták a Salgó Vagyon Kft. weboldalán található közleményben. 

Hozzátették, a meghirdetett programba azok a Salgótarján közigazgatási területén belül lakóingatlannal rendelkező nagykorú természetes személyek jogosultak regisztrálni, akik a hálózathasználati szerződést az áramszolgáltatóval megkötötték. A részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban  felkerüljenek és ott legfeljebb 2 évig használatban is legyenek. Regisztrálni a ledcsere.hu oldalon tudnak az érdeklődők.

A tájékoztatás szerint a felhívásra jelentkezőnek meg kell adni a regisztrálandó lakóingatlan helyiségeiben jelenleg használt fényforrások típusát, fogyasztását, napi használati idejét, illetve a villanyszámlán szereplő fogyasztási adatokat. A regisztráció során a személyes adatokat és a villanyszámlát is fel kell tölteni. A programba február 20-ig várják a jelentkezőket.

A regisztrációk feldolgozását követően várhatóan április elejétől vehetik át az igényelt izzókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában