2022.12.17. 19:51
Nool-podcast: miért együnk bivalyt és szamarat?
A Nool podcast-sorozatának e heti vendégeként Szalai Ferencet, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosát köszöntöttük. Nagy Orsolya újságírónk beszélgetőpartnere nemrég újabb elismerést vehetett át. Hallgassátok meg a vele készült interjúnkat!
Szalai Ferenc, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosa
Forrás: Nool
Fotó: Hegedűs Márk
Újabb elismerést vehetett át Szalai Ferenc, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosa a közelmúltban, akinek bivalyból és szamárból készült termékei most már Geofood védjeggyel vannak ellátva. Emellett igazi Nógrádikumnak is számítanak a húskészítményei. A mintegy 150 hektáros terület pedig több száz állatnak ad otthont, köztük a magyar házi bivalynak, a parlagi szamárnak, de lovak és pónik is vannak.
Nool.hu podcast
- Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? (podcast)
- Elhivatottan kutatja a palócság értékeit a salgótarjáni nyelvész (podcast)
- Kékfény: Nógrád rendőrei és tűzoltói múlt héten is bizonyítottak (podcast)
- Évtizedek óta ébreszti a salgótarjániakat a Bányász-Kohász Fúvószenekar (podcast)
- Így erősíthetjük szervezetünket a front ellen (podcast)