Nool.hu podcast

2022.12.17. 19:51

Nool-podcast: miért együnk bivalyt és szamarat?

A Nool podcast-sorozatának e heti vendégeként Szalai Ferencet, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosát köszöntöttük. Nagy Orsolya újságírónk beszélgetőpartnere nemrég újabb elismerést vehetett át. Hallgassátok meg a vele készült interjúnkat!

Nagy Orsolya

Szalai Ferenc, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosa

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Újabb elismerést vehetett át Szalai Ferenc, a Mátrai Bivalyrezervátum tulajdonosa a közelmúltban, akinek bivalyból és szamárból készült termékei most már Geofood védjeggyel vannak ellátva. Emellett igazi Nógrádikumnak is számítanak a húskészítményei. A mintegy 150 hektáros terület pedig több száz állatnak ad otthont, köztük a magyar házi bivalynak, a parlagi szamárnak, de lovak és pónik is vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában