Lehullt a lepel

2022.12.16. 19:16

Különleges süteménynyomdákat készítettek Balassagyarmat nevezetességeiről

Megoldódott a rejtély, hogy miért kötött kötényt minap Balassagyarmat polgármestere és alpolgármestere. Különleges süteménynyomdákat készítettek a város nevezetességeiről.

Ember-Lukács Zsófia

A város nevezetességeit készíthetik el süteményként

Forrás: Facebook/Balassagyarmat Városháza

Portálunkon korábban arról számoltunk be, hogy Csach Gábor polgármester egy rejtélyes bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amiben Huszár Péter alpolgármesterrel szorgoskodnak a konyhában. Akkor még csak sejtelmesen annyit írt: valami készül.

Balassagyarmat Városháza közösségi oldalán azonban pénteken lerántotta a leplet a titokról. A posztból kiderült, hogy különleges süteménynyomdákat készítettek a város ikonikus szobrairól. Így bárki elkészítheti sütemény formában Madách Imre szobrát, a Civitas Fortissima és az Oroszlános hősi emlékművet.

A városháza bejegyzésében tájékoztatott, hogy a készlet korlátozott számban lesz elérhető december 17-én, szombaton a Gansel-udvarban megrendezendő Le Marché piacon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában