Frissítés

2022.12.12. 09:35

Jövő év elejétől megújítja honlapját a rétsági önkormányzat

H. H.

Mostanában igen lassan és eléggé rapszodikusan áramlanak a hivatalos információk a településen, ezért az önkormányzat elhatározta, 2023 elejétől megújítja és naprakészebbé teszi a honlapját.

Aki manapság rákattint a weboldalukra, bizony alig talál friss, érdemleges hírt a település mindennapi történéseiről, a fontosabb testületi döntésekről, eseményekről, rendezvényekről, a kulturális élet pezsgéséről.

– Korábban működött egy magánkiadásban lévő portál, amely valóban rendszeresen és kimondottan érdekes tartalmakkal telítve tájékoztatott a városbéli fontosabb fejleményekről – mondta el megkeresésünkre Mezőfi Zoltán polgármester. 

– Bevallom, ez kissé el is kényelmesített bennünket, ezért a hivatalban elhanyagoltuk a saját honlapunk szerkesztését, mondván a másik minden hiányt betöltött és az olvasottsága is elég magas volt, bár nem egyszer a sajátossága miatt éles hangon bírált is. Ám ez közel tizennyolc éves folyamatos megjelenés után egyik napról a másikra megszűnt, így a tájékoztatásban komoly űr keletkezett. Ezért döntöttünk most a honlapunk megújításáról.

A polgármester hozzátette, jelenleg az előkészítés, illetve az ötletelés, tervezgetés fázisában vannak, de legkésőbb a jövő év elejétől rendszeressé szeretnék tenni ezt a szolgáltatásukat. Nem csak belső tartalmában frissítik, hanem külalakjában is megszépítik. Minden nap jelentkeznének különböző híranyagokkal, elsősorban az önkormányzat jelentősebb fejleményeivel, részleteiben közölve a lakossággal a képviselő-testület határozatait, a rétságiakat érintő közleményekkel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában