Üzletek

2022.12.30. 16:06

Itt tudtok bevásárolni szilveszterkor és újévkor Nógrád megyében

G. P.

Utánanéztünk, hogyan alakulnak a szilveszteri és újévi nyitvatartások a nógrádi nagyáruházaknál és piacoknál. 

A Tesco internetes honlapján látható, hogy december 31-én, reggel 6 órától 22 óráig tartanak nyitva, míg újév napján, január 1-jén zárva lesznek. Mint írták, 2023. január 2-től, hétfőtől a szokásos rend szerint várják a vásárlókat.

A Lidl Magyarország salgótarjáni és bátonyterenyei üzleteiben december 31-én, szombaton 7 órától 16 óráig várják a vevőket, január 1-jén pedig zárva tartanak – olvasható az áruház weboldalán. 

A Spar Magyarország nógrádi üzletei december 31-én, szombaton,  6 óra 30 perctől 16 óráig lesznek elérhetők, újév napján zárva lesznek – írták a honlapjukon.

A Penny Market Nógrád megyei üzletei december 31-én, szilveszterkor reggel 7 órától 14 óráig látogathatók, január 1-jén mint minden nagyobb áruház, ők is a zárva táblára váltanak. 

A Salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac december 31-én, szombaton reggel 6 órától 12 óráig várja a látogatókat, január 1-jén pedig bezárja a kapuit – tették közzé a Facebookon.

A balassagyarmati piac ünnepi nyitvatartása a következőképpen alakul, december 31-én, szombaton 6-13 óráig lesznek nyitva, vasárnap zárva tartanak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában