Visszatekintő

2022.12.30. 15:54

Elfogatóparancs, baleset, 240 milliós ház - ez történt 2022 októberében Nógrád megyében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben októberben.

Nool

A motor és az autó sofőrjét is kórházba szállították

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Durva, hogy mit tett ez a salgótarjáni férfi – elfogatóparancsot adtak ki ellene

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találták.

Halálos karambol Mohorán: a másik jármű tetején landolt az autó

Két személyautó ütközött össze Mohorán októberben, egy személy a helyszínen életét vesztette.

Métereket repült a motoros, aki személyautóval ütközött össze Salgótarján határában

Kapás Márton a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunknak elmondta, hogy az ütközés következtében a motoros a közelben lévő tópartra esett. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, valamint segítettek a mentőszolgálat munkatársainak kiemelni a tópartról a sérültet. 

A hét ingatlana: eladó egy 240 milliós ház Karancslapujtőn!

A 300 nm-es ingatlan alapvető extrája maga a helyszín. De ha sorolni kéne tovább a tulajdonságokat, a játszóteret, kandallót és persze az 1,7 hektáros, szomszédmentes természetvédelmi területet is megemlítenénk…

Elhunyt a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház traumatológus szakorvosa

A kórház hivatalos közösségi oldalán jelentették be a gyászhírt.

- Egy különlegesen értékes, empatikus személyiség távozott közölünk halálával. Pályafutása 1986-ban kezdődött intézményünkben az általános orvosi diploma megszerzését követően. 1992-ben az egyetemi szakvizsga letétele után Traumatológus szakorvosként folytatta tovább munkáját. Szerény, nagytudású, rendkívül tájékozott ember volt. Kollégái és betegei kimagasló szakmai tudása és a mások érzéseit átélni, átérezni képes emberként ismerték. Halála megrendítette a kórház közösségét. Személyében egy olyan ember távozott el, aki példát adott egész életével, szilárd meggyőződésű, becsületes, tiszta lénye nagyon fog hiányozni - olvasható a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában