Baleset

2022.10.07. 18:53

Halálos karambol Mohorán: a másik jármű tetején landolt az autó

Két személyautó ütközött össze Mohorán péntek este a Rákóczi úton, egy személy a helyszínen életét vesztette.

N. O.

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunknak elmondta, hogy az ütközés következtében az egyik autó a másik jármű tetején állt meg, valamint egy nagyfeszültségű villanyoszlop is kidőlt. Hozzátette: a helyszínre vonultak a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították mindkét autót. Az egységek a helyszínre várják az áramszolgáltató szakembereit.

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy a baleset következtében az egyik gépjárműben utazó férfi életét vesztette, további két személy pedig megsérült. A baleset helyszínelése jelenleg teljes útlezárás mellett folyamatban van.

Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elárulta, hogy a helyszínre négy mentőegységet riasztottak. A baleset következtében a haláleset mellett egy férfit súlyos és egy nőt könnyebb sérüléssel szállítottak a mentők a területileg illetékes kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában