Baleset

2022.10.03. 13:17

Métereket repült a motoros, aki személyautóval ütközött össze Salgótarján határában (galéria)

Zagyvaróna közelében egy személyautó és egy motoros ütközött össze hétfő délután.

N. O.

A motor és az autó sofőrjét is kórházba szállították

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Kapás Márton a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunknak elmondta, hogy az ütközés következtében a motoros a közelben lévő tópartra esett. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, valamint segítettek a mentőszolgálat munkatársainak kiemelni a tópartról a sérültet. 

Mint mondta, a mentők kórházba szállították a motorost, valamint a személyautó sofőrjét is. A helyszínre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai is úton vannak, ugyanis törmelék borítja az úttestet.

A katasztrófavédelem megyei szóvivőjétől megtudtuk, hogy az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben. 

Frissítés!

Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarországi Régiójának kommunikációs munkatársa portálunk érdeklődésére elmondta, hogy az autót egy hetven éves ember vezette, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.
A motoros pedig egy 54 éves férfi volt, aki félig a tó vízébe esett a baleset következtében. Neki több végtagja is eltört. Őt súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban szállították kórházba a mentők.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában