Hasznos infók

2022.12.31. 16:45

Boldog új évet kívánunk! – szilveszteri kisokos a Nool.hu-tól

A Nool.hu minden munkatársa nevében boldog, békés, sikerekben gazdag 2023-as esztendőt kívánunk olvasóinknak! Szokásunkhoz híven most is összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót szilveszterre és az új év első napjára.

Nool

Jöhet az új év!

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Orvosi ügyelet. Természetesen a szilveszter éjjelén és újév napján is lesz, akihez egészségügyi problémák esetén fordulhatunk Nógrád megyében.

Gyógyszertári ügyelet. Bár a legtöbb patika a szombaton dél körül bezárt, azért minden település közelében van ügyeletes gyógyszertár.

Vásárlás hétvégén. A szilveszteri „partikellékek” beszerzése miatt még szombaton délelőtt is komoly forgalmat szolgáltak ki a nógrádi nagyáruházak és kisebb üzletek dolgozói, így rájuk fér a pihenés.

Vasúti menetrendváltozás. Miként minden ünnep környékén, úgy most is változik a vasúti menetrend. Íme, a legfontosabb infók!

Hogyan járnak a buszok? Jó tudni: a volántársaság sem a megszokott menetrend szerint indítja a járatait a hétvégén.

Ha étterembe menne... Nagy volt a pörgés az elmúlt napokban a nógrádi éttermekben, és néhány hely még szilveszterkor is várja vendégeit.

Posták, lottózók nyitvatartása. Az alábbi cikkünkben megtalálja, hogy az ünnepi hétvégén hogyan tartanak nyitva a posták, illetve a szerencsejátékok feladásának rendjét is elolvashatja.

Parkolási rend az év elején. Örök dilemma ilyenkor: vajon kell fizetni a parkolásért az ünnepnapokon? Itt a válasz.

Milyen idővel köszönt be 2023? Egy biztos: hógolyózni nem fogunk 2022 utolsó, illetve 2023 első hétvégéjén. Íme, a részletek...

Forgalomváltozás. Balassagyarmaton. Szilveszterkor útlezárásokra kell számítani a nyugat-nógrádi városban.

Ünnepnapok 2023-ban. Az új évben hat hosszú hétvégénk lesz, ebből kettő négynapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában