Ügyintézés

2022.12.10. 21:17

Az indokolt hatósági ellenőrzéseket az igazgatási szünetben is elvégzi a nógrádi kormányhivatal

December 22. és január 6. között igazgatási szünet lesz a Nógrád Megyei Kormányhivatalban.

Nool

A 2022. december 22. és 2023. január 6. közötti igazgatási szünetben Nógrád megyében a salgótarjáni kormányablak lesz nyitva – tájékoztatott a Nógrád Megyei Kormányhivatal. Azt kérték, hogy aki teheti, az előre tervezhető ügyeit még december 21-ig intézze el, a szünet alatt csak a legsürgősebb esetekben keressék fel az ügyfelek a nyitva tartó kormányablakokat.

Mint közölték, az Agrártámogatás, Foglalkoztatás, Gyámügy, Társadalombiztosítás és családtámogatás területén csak indokolt esetekben lehet majd ügyeket intézni.

– A folyamatosan indokolt hatósági ellenőrzéseket, és a krízishelyzetek elhárításával összefüggő feladatokat a kormányhivatalok az igazgatási szünet idején is elvégzik, ugyanakkor a fenti szakterületek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Zárva tart majd 2022. december 22. és 2023. január 6. között a salgótarjáni Csokonai úton található gépjármű vizsgaállomás is – közölték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában