Tiltakozás

2022.11.12. 16:54

Postabezárások miatt demonstrált a Mi Hazánk Salgótarjánban

A Fő téren található posta előtti területen tartottak péntek este demonstrációt a Mi Hazánk tagjai.

Nool

Ahogy arról előzetesen beszámoltunk, pénteken kora este a salgótarjáni Fő térre szervezett demonstrációt a Mi Hazánk. Az akció kapcsán Dócs Dávid, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője korábbi Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott:

 – Sok dolgozó úgy véli, hogy ez valójában végleges bezárást jelent, amely a vidék lemorzsolódását fogja hírnökként magával hozni, nem beszélve arról, hogy ezzel megnyirbálnak más szolgáltatásokat – írta a párt Nógrád megyei politikusa.

Az akciót követően péntek este újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán.

– Tiltakozásunkat fejeztük ki a posta bezárások, az indokolatlan rezsi emelések, az irreálisan magas rendszerhasználati díjak, az alacsony fizetések és a rekord magas infláció miatt – fogalmazott Dócs Dávid.

Mint arról korábban a Noolon is beszámoltunk, országszerte 366, Nógrád megyében pedig kilenc posta működését szünetelteti ideiglenesen a Magyar Posta Zrt. november 12-től. A döntést az energiafelhasználás érdemi csökkentése miatt hozták meg. Hogy melyek az ideiglenesen bezáró posták, arról ebben a cikkünkben írtunk részletesen: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában