Rajzpályázat

2022.11.30. 15:30

Karácsonyi rajzpályázatot hirdetnek a nógrádi iskolákban

Megyénk oktatási, nevelési intézményeiben tanulóknak és a megyében tartózkodó ukrajnai menekült gyerekeknek, felnőtteknek hirdet irodalmi és rajzpályázatot a Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetével karöltve, Az én karácsonyom 2022 címmel.

G. E.

A felhívás célja, hogy az alkotásokon keresztül a pályázók bemutathassák: hogyan él bennük a karácsony, a szeretet ünnepe – adta hírül közösségi oldalán az egyesület. Pályázni több korcsoportban, több irodalmi műfajban is lehet: vers, mese, novella, fogalmazás – a legfeljebb ötoldalas munkákat csak kézzel írva lehet beadni. Rajz kategóriában szabadon választott technikával készített alkotásokat várnak. 

Az elkészült pályaműveket december 7-ig postai vagy elektronikus úton lehet a elküldeni az ismeretterjesztő egyesületnek. Mindkét kategóriában, korcsoportonként az első három helyezett munkát díjazzák, az átadóünnepséget a Szeretet utca 22. program keretében december 20-án 14 órakor tartják. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában