Havazás

2022.11.19. 09:06

Csodálatos fotók: a Magas-Tátrát már hó borítja!

Az elmúlt órákban egymást érték a Facebookon a fotós bejegyzések, melyeket a Nógrád megyeiek kedvelt úti céljáról, a Salgótarjántól légvonalban alig 130 kilométerre fekvő Zakopane környékéről posztoltak.

Nool

Gyönyörű fotók érkeztek a havazásról

Forrás: Facebook | Tomek Marciniak - FotografKrajobrazu.pl

Egyik napról a másikra mesebéli, téli világgá változott a táj az egyébként is csodálatos lengyel város, a Salgótarjánhoz hasonló méretű Zakopane környékén. A Magas-Tátra sokszor – tiszta idő esetén – a nógrádi várakból, hegycsúcsokról is látható, most azonban egészen közeli fotókon gyönyörködhetünk a havas vonulatokban.

Éppen a napokban írtunk egyébként arról, hogy az adventi utazások nagyon kedveltek a nógrádiak körében, a portálunk által megkérdezett utazásszervező szerint már most több csoport tette le a voksát emellett. A legnépszerűbb úti célok között van Zakopane, Bécs és Krakkó. Ezek az utak egy-két naposak, a kiadási plafon pedig 40 ezer forint alatt van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában