Ünnepvárás

2022.11.29. 13:32

Adventi programokkal készülnek Rimócon

E-L. Zs.

Adventi vásárral és karácsonyi programokkal várják az érdeklődőket Rimócon december két hétvégéjén is. Megkeresésünkre Percze Roberta, közművelődési szervező elmondta, hogy december 11-én és 18-án vasárnap 14 órától kézzel készített termékekkel, ajándéktárgyakkal és sok finomsággal készülnek az adventi vásárra. 

Hallhatják az érdeklődők a 100 éves rezesbandát, az ünnephez kapcsolódó verseket, meséket, énekeket és betlehemes játékot is láthatunk. Kreatív ünnepi fotók is készülhetnek a közösségi ház előtti téren. A rimóci gyermekek és felnőttek munkáiból karácsonyi kiállítás nyílik, ahol rajzokat, díszeket, különböző kézműves alkotásokat tekinthetnek meg. 

A szervező kiemelte, hogy közösségi összefogással zajlik a szervezés, önkéntesekkel és felajánlások segítségével. A helyszínen lehetőség nyílik a támogatni a balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon lakóit is adományokkal. A szervező bízik benne, hogy minél több környékbeli látogatóval találkoznak a rendezvényen, és hogy az ingyenes programok és a közös szervezés által összekovácsolódik a közösség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában