Közlekedés

2022.10.09. 20:39

Vonat- és buszjegyet is lehet venni egy automatából a salgótarjáni buszállomáson

Az utasok kiszolgálásának megkönnyítése érdekében folyamatosan bővül a jegyértékesítési szolgáltatások köre.

Nool

A MÁV-Volán-csoport fejlesztéseinek köszönhetően már öt Volánbusz-állomáson: Egerben, Gödöllőn, Gyöngyösön, Hódmezővásárhelyen és Salgótarjánban is a MÁV-START felújított automatájából lehet könnyen és gyorsan megvásárolni a vasúttársaság jegyei vagy bérletei mellett a Volánbusz helyi díjtermékeit is - közölte a mavcsoport.hu oldalon a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Mint írják a mostani fejlesztésnek köszönhetően öt város buszállomásán egyszerre vehetik meg az utasok a vonatra és a helyi buszjáratokra szóló jegyeiket, bérleteiket is. Ennek köszönhetően Egerben, Gödöllőn, Gyöngyösön, Hódmezővásárhelyen és Salgótarjánban is kevesebb sorban állással, egyszerűbben megoldható a jegyvásárlás.

A MÁV applikáció „Térségi és városi jegyek” menüpontjából pedig már megválthatók a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, várpalotai, zalaegerszegi, siófoki, pápai, szolnoki, egri, nyíregyházi, békéscsabai, ajkai, tatai, salgótarjáni helyi díjtermékei, valamint a szegedi együttműködésnek köszönhetően Szeged város napijegyei és bérletei is. Ezen városok díjtermékei a MÁV-START jegypénztáraiban és jegykiadó automatáiban is megvásárolhatók - hívják fel a figyelmet. 

Azokon az állomásokon, melyeken pénztár vagy automata üzemel, csak érvényes menetjeggyel lehet a vonatokra felszállni, a vonaton menetjegy csak pótdíj váltása mellett vásárolható. A MÁV-START interaktív térképe segítségével az utasok naprakészen tájékozódhatnak az automaták elérhetőségéről - tették hozzá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában