Tanácskoztak

2022.10.24. 12:06

Ülésezett a salgótarjáni Civil Fórum, díjat is átadtak az eseményen

Eseménydúsan zajlott a Civil Fórum ülése, amelyet a napokban tartottak a Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának dr. Förster Kálmán termében.

V. E.

Díjakat is átadtak az esemény keretében

Forrás: Facebook/Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány számolt be arról a közösségi oldalán, hogy a közelmúltban tanácskozásra gyűltek össze a megyeszékhely civil szervezetei. A bejegyzés szerint az esemény során átadták a Civilek a Városért díjat, amely elismerésre a Kohász Művelődési Központ Egyesületet találták érdemesnek a döntéshozók.

Ezután a Salgótarjáni Civil Kerekasztal (SCK) elnöke, Bódi Györgyné dr. számolt be a kerekasztal elmúlt öt éves tevékenységéről a Civil Fórum tagjainak.

Mivel a Civil Kódex szerint az SCK elnökének és tagjainak mandátuma lejárt, így egy titkos szavazás során megválasztották az új kerekasztalt, amelynek elnöki pozícióját Angyal Krisztina töltheti be ezentúl. A tagok közé tizennégyen kerültek be, név szerint: Bódi Györgyné dr., Homoga József, Földi Gyula, Molnár Imréné, Fekete Lászlóné, dr. Huszárné Kraft Valéria, Uramecz János, Dr. Kajtor Erzsébet, Karácsony Mária, Kissné Nagy Jolán, Vadasi Zsuzsanna, Kovács Lászlóné, Gálné Horváth Mária, illetve Nagyné Taracsák Judit.

A posztból az is kiderült, hogy az eseményen részt vett dr. Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere is, aki megköszönte Bódi Györgyné dr. eredményes elnöki munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában