Idősek napja

2022.10.14. 14:46

Színvonalas műsorral kedveskednek a kisbágyoni szépkorúaknak

Idősek napi rendezvényre várják a község szépkorú lakóit október 15-én, szombaton 14.30 órától a faluházba. A látogatók tartalmas és színvonalas műsort tekinthetnek meg: a helyi óvodások előadását követően Kisfaludy Zsolt slágerekkel szórakoztatja az érdeklődőket.

G. E.

Bárki ingyenesen látogathatja a programokat

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Nagy Attiláné, a település polgármestere arról tájékoztatott, hogy a programot a Balassi Bálint Megyei Könyvtár is támogatja, így azt természetesen bárki ingyenesen látogathatja. A délután folyamán vendégül látják a falu szépkorú lakosait. 

– Bízunk abban, hogy minél többen kedvet kapnak és részt vesznek a jó hangulatú délutánon. Ennek érdekében önkormányzatunk a falubuszt is azok rendelkezésére bocsátja, akik annak segítségével tudnak eljutni a rendezvényre. A falugondnoknál jelezhetik, akik igénybe szeretnék venni ezt a lehetőséget – hangsúlyozta Nagy Attiláné. 

A polgármester arra is kitért, hogy programjaikra testvértelepülésükről, az Erdélyben található Kolozs megyei Bágyonból is érkeznek látogatók, így ők is színesítik a rendezvényt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában