Beruházás

2022.10.21. 16:45

Itt a KFC hivatalos válasza: ilyen lesz a salgótarjáni éttermük

Már napok óta építkezési munkálatok zajlanak a salgótarjáni Rákóczi úton, a Tesco üzlet melletti üres területen. A közösségi médiát azonnal elárasztották a különböző felvetések, a legtöbb teória szerint a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca nyit majd helyiséget a megyeszékhelyen.

Veres Edina

Várhatóan jövő év tavaszán nyitja meg kapuit a vendégek előtt az étterem

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Nool.hu kérdésére a szóban forgó brand megerősítette: a kósza hírek igazak, Pálfalván valóban egy KFC Drive Thru étterem nyitja meg kapuit hamarosan.

Portálunk érdeklődésére Juhász Nándor, a KFC senior marketing managere erősítette meg a napok óta a közösségi médiában keringő elméletet: valóban elkezdődtek a salgótarjáni KFC Drive Thru étterem kivitelezési munkái. Mint kifejtette, a régióban betöltött vezető gazdasági és kulturális szerepe, valamint a megyében kiemelkedő lakosságszáma miatt döntöttek Salgótarján mellett a helyszínválasztás során.

– Az épület alapterülete 290 négyzetméter lesz, a belső vendégtérben 90, míg a teraszon 32 vendég foglalhat majd helyet. Az étterem a márka legújabb belsőépítészeti és technológiai megoldásaival készül el: vízmelegítésre a hűtőgép-kompresszorok által termelt hulladékhőt fogjuk be, energiatakarékos LED világítást telepítünk és korszerű épületszigetelést alkalmazunk. A vendégek önkiszolgáló kioszkon vagy a KFC Appon adhatják majd le a rendelésüket, és a látványkonyha üvegén keresztül figyelhetik meg, hogyan panírozzák és sütik meg a szakácsaink a csirkehúst – vázolta Juhász Nándor a most épülő gyorsétterem technikai paramétereit.

Hozzátette: az étteremben a KFC teljes kínálata elérhető lesz.

KFC építkezés, Salgótarján
A tervek szerint 40 új munkahelyet is teremtenek a beruházással
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

A salgótarjáni gyorséttermet minél hamarabb szeretnék kizárólag helyi és környékbeli munkavállalókkal működtetni. A teljes létszám várhatóan 40 munkatársat jelent majd, az új kollégák toborzását hamarosan elindítják. Juhász Nándor azt is elárulta, hogy először éttermi vezetőket, majd csapattagokat keresnek, akik teljes körű, fizetett tréning után nyithatják meg az éttermet. Az érdeklődőktől azonban még egy kis türelmet kérnek, de ígérik, a gyorsétteremlánc karrier oldalán rövidesen minden információ megtalálható lesz.

Portálunk az építés helyszínére is kilátogatott, ahol a kihelyezett plakát szerint az építkezési munkálatok 2023. márciusában érnek véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában