Nool.hu podcast

2022.10.15. 21:11

A salgótarjáni népművelő több évtizedes tevékenységét igazolták vissza a Prima díjjal (podcast)

A Nool.hu podcast-sorozatában a héten Pálinkás Sándornét láttuk vendégül, aki a közelmúltban Prima díjat vehetett át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád megyei elnökségétől sokoldalú, eredményes tevékenysége elismeréseként.

Nool

Pálinkás Sándorné amikor a 2001-es városi ünnepségen – mint a Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgatója a nemzetközi ifjúsági nyári egyetem szervezéséért, működtetéséért az egyesület nevében – átvette a Pro Urbe díjat, aligha gondolta, hogy bő két évtizeddel később ugyancsak a József Attila Művelődési Központ színpadán, rivaldafényben állhat.

Dr. Csongrády Béla portálunk külsős munkatársa többek között arról is faggatta a kitüntetettet, mit élt át, amikor az ünnepségen megjelent a neve a kivetítőn, és szembesült azzal, hogy idén magyar tudomány kategóriában saját jogon ő érdemelte ki a Prima díjat.

A beszélgetés itt hallható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában