Vezető

2022.09.02. 13:48

Hét igazgató vehette át intézményvezetői kinevezését a balassagyarmati tankerületben

Hét igazgató kezdi meg új kinevezéssel a munkát a Balassagyarmati Tankerületi Központban a 2022/2023-as tanévtől.

Gulyás Edina

Az újonnan kinevezett vezetők a hagyományokhoz híven a tanévet megelőzően kapták kézhez megbízó leveleiket dr. Maruzsa Zoltántól

Forrás: Nool.hu

Fotó: Teknős Miklós, Magyar Nemzet

Az intézményvezetők a közelmúltban dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkártól és Hajnal Gabriellától, a Klebelsberg Központ elnökétől vehették át kinevezésüket ünnepélyes keretek között Budapesten – tájékoztatta portálunkat Nagyné Barna Orsolya, a tankerületi központ igazgatója, hozzátéve: – Az intézményvezetők közül többen már évek óta betöltik ezt a tisztet, munkájukkal hozzájárulnak az általuk igazgatott iskola színvonalas és sikeres működéséhez. 

Mint mondta, Magyar Zoltán, a Madách Imre Kollégium vezetője, valamint Pintér Ildikó, a Nógrádsápi Fekete István Általános Iskola igazgatója harmadik intézményvezetői ciklusát kezdi meg ebben a tanévben. Csábi István, a Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola, Megyeri Attiláné, a Börzsöny Általános Iskola, Smitnya Sándorné, a Dejtári Mikszáth Kálmán Általános Iskola, valamint Velki Róbertné, a Magyargéci Gárdonyi Géza Általános Iskola vezetője a második ciklusban igazgatja az intézményeket.

– A Balassagyarmati Tankerületi Központ egy intézményében, a Szügyi Madách Imre Általános Iskolában újonnan kinevezett igazgató vezeti majd az iskolát, Hugyeczné Giebiszer Beáta – közölte Nagyné Barna Orsolya, aki a tanévindító értekezleten köszöntötte a régi-új intézményvezetőket, és munkájukhoz jó egészséget, sok sikert és kitartást kívánt. Az igazgató elmondta: a mai kor kihívásai mellett nincs egyszerű dolguk az intézményvezetőknek, de bízik abban, hogy a fenntartóval együttműködve, felkészültségükkel és rátermettségükkel a következő öt esztendőben eredményes munkát végeznek majd a rájuk bízott iskolákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában