Séfek Séfe

2022.09.30. 16:16

Kiborult csapattársától a Séfek Séfe balassagyarmati versenyzője

Tovább fokozódott az ellentét Kenza és Alexandra között.

Nool

Pattanásig feszült a hangulat Kenza és Alexandra között

Forrás: TV2

Mint arról korábban beszámoltunk komoly ellentét alakult ki a piros csapat két lánytagja, Kenza és Alexandra között. A helyzet a csütörtöki adásban további konfliktusokat szült a konyhában.

A műsor elején Kenza az aggodalmát fejezte ki, hiszen ő az utolsó amatőr szakács a műsorban, így biztos volt benne, ha nem kapnak védettséget, akkor neki véget ért a verseny.

Az első feladatban a versenyzőknek olyan ételeket kellett készíteniük, amelyek beleillenek a ketogén diétába, és mellé, hogy ez a feladat se tűnjön túl egyszerűnek, egy futópadon 6 kilométert kellett felváltva futniuk.

A piros csapat konyhapultjánál érezhető volt a feszültség: Alexandra folyamatosan ellenőrizte Kenzát, aki ettől egyre rosszabbul érezte magát. Végül az egész hangulat rányomta a bélyegét a közös főzésre.

– Ez volt eddig a legeslegrosszabb főzés, amiben részt vettem...Szerintem nem megengedett, hogy megalázzuk a másikat – mondta a balassagyarmati séfjelölt, aki láthatóan kiborult Alexandra viselkedésétől.

Feszültség ide- vagy oda, a piros csapat étele – a borjúszűz kacsamájjal, rukkolás padlizsánsalátával, sült pak choi zsírszalonnával, parmezános brokkolival, szalonnás hagymás paprikás raguval –, ismét elsöprő győzelmet aratott, így ismét védettséget kaptak és nem kellett az egyéni főzésben részt venniük.

A péntek esti adás is izgalmakat tartogat, ugyanis csak a monarchia korabeli konyhatechnikai eszközök állnak majd a versenyzők rendelkezésére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában