Séfek Séfe

2022.09.27. 15:53

Séfek Séfe: fintorogva fogadták ellenfelei a balassagyarmati versenyző sikerét

Elképesztő izgalmakat tartogatott a Séfek Séfe hétfői adása.

Nool

Kenza büszke arra, hogy megkapta a nap séfe címet

Forrás: TV2

Mint arról korábban beszámoltunk Kenza a pénteki adásban a legfinomabb palacsintáért megkapta a nap séfe kitűzőt, azonban ez nem mindenkinek tetszett. A kék csapat lány tagjai fanyar arccal fogadták az örömét.

– A kékek voltak azok, akik elkezdtek fintorogni, a három lány. Csalódtam bennük, mind a háromban, mert a szemembe nyalják a ***…, a hátam mögött meg szurkálódnak – mondta Kenza –  Lehet, hogy az egyik legerősebb ember mellé lettem berakva, de akkor is az én palacsintám lett a legfinomabb. Azt a kitűzőt én a palacsintáért kaptam – kommentálta a séfjelölt.

– Kérdem én, mint ellenfél, hogy miért kéne örülnöm az ellenfél csapat sikerének? – reagált rá Reni a kék csapatból.

A Séfek Séfe hétfő esti adása az első feladattal folytatódott, amelyben a versenyzőknek meg kellett téveszteniük a kóstolókat, azaz olyan desszertet kellett készíteniük, amely úgy néz ki mint egy főétel.

A piros csapat a serpenyős rostélyos illúzióját készítette el, amelyet desszertként túrógnocchival, epres aszalt-barackos papajás szósszal, gesztenyés zabkekszes áfonyás „kolbásszal”, kakaós zabkekszes gesztenyés marcipános „hússzelettel”, és alma-mangó „csalamádéval” tálaltak.

A kóstolóra cosplay jelmezben érkeztek zsűritagok, akiket alaposan megleptek a versenyzők. A legtöbb voksot ismét a piros csapat gyűjtötte össze, így a legközelebbi főzésen előnyt fognak élvezni.

Az egyéni főzés alkalmával végül miden jelenlévő csapat pihenhetett, ugyanis a helyüket a már kiesett versenyzők vették át a konyhában és kaptak még egy esélyt, hogy visszafőzzék magukat a versenybe. Végül a piros csapatból Ági a fekete csapatba, míg Alexandra a fekete csapatból a piros csapatba tért vissza a konyhába.

A Séfek Séfe ma esti adásában veszélyes vizekre eveznek a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában