Tündérszépek

2022.09.04. 13:54

Izgatottan várja már az országos döntőt a Nógrád megyét képviselő szépség

A március 1-je óta tartó Tündérszépek országos szépségverseny hamarosan a végső szakaszához ér. A megmérettetés megyei szinten indult, majd onnan jutott el a legszebb huszonkettő lány az országos döntőig, amelyet szeptember 8-án rendeznek meg. Szűkebb hazánkat az etesi származású Mravcsik Violetta is képviseli majd a megmérettetésen.

Gubányi Patrik

Kedvesnek, segítőkésznek, szerénynek, humorosnak és pozitívnak tartja magát a megyénket képviselő Mravcsik Violetta

Forrás: Nool.hu

– Honnan hallottál először a Tündérszépek versenyről, mi volt az indíttatás, hogy benevezz? 
– Két évvel ezelőtt láttam meg a Facebookon a versenykiírást, amely remek lehetőségeket kínált. Már akkor elterveztem, hogy megmérettetem magam, amire a szüleim is buzdítottak. 

– Mit gondolsz, milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valaki nagy esélyekkel induljon egy szépségversenyen? 
– A legfontosabbnak a kellő magabiztosságot és az önbizalmat tartom. Ezeknek a tulajdonságoknak személy szerint eléggé híján voltam, így azt gondoltam, a Tündérszépek versennyel e téren is fejleszthetem magam. 

– Mik azok a külső és belső tulajdonságok, ami miatt te lehetsz a legjobb választás az országos döntőben? 
– Nincs olyan, hogy legjobb választás, mivel minden lányban van valami különleges, ami elnyeri az ember tetszését. A belső tulajdonságok sokkal értékesebbek, többek között a szerénység és az alázatosság. Sokszor tapasztalni, hogy egy jó helyezés elérése után több ember is negatív irányban változik, és elveszíti a valódi énjét. Éppen ezért fontosnak tartom a szerénységet, a kedvességet, az őszinteséget és azt, hogy minden helyzetben önmagamat adjam. 

– Mennyire számítottál arra, hogy te leszel a megyei győztes, milyennek látod a mezőnyt? 
– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy titokban nem reménykedtem a győzelemben, igyekszem rászolgálni a bizalomra, ennek érdekében mindent meg fogok tenni. Nagyon erős volt a mezőny, véleményem szerint sok versenytársam ugyanúgy megérdemelte volna az első helyet, éppen ezért rendkívül hálás vagyok, hogy rám esett a választás. 

– Hogyan készülsz a szeptember 8-ai országos döntőre? 
– Elsősorban lelkileg készülök. Kicsit izgulok miatta, mivel nem vettem még részt ehhez hasonló megmérettetésen, nincs olyan tapasztalatom, mint néhány versenytársamnak. Komolyabb edzést nem folytatok, ahogy a diétával sem foglalkozom túl sokat. Nyilván odafigyelek az étkezésre és vigyázok az alakomra, de szerencsére abban a korban vagyok, amikor még ez nem jár túl sok erőfeszítéssel. 

– Mit csinálsz, ha nem a szépségversennyel foglalkozol? 
– Az idei nyarat a lazításnak szenteltem. Gyakran kirándultam a környező hegyekben, strandoltunk a Balatonnál. A páromnak köszönhetően kipróbálhattam a motorozást, ami rabul ejtett, ezáltal rengeteg új helyen járhattam, ahol még korábban nem voltam. 

– Milyen lehetőségeket látsz a szépségiparban, mi a vonzó számodra benne? 
– Eljátszottam a gondolattal, hogy kipróbálom magam ezen a téren. Vonz a kifutók világa, szeretem a szép ruhákat, továbbá a hétköznapi életben ritkán adatik meg, hogy profi fodrászok, sminkesek és fotósok vegyenek körül. El tudnám képzelni magam ezen a területen, és erről eszembe jut egy mondás: „Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod!” 

– Véleményed szerint a szépséggel nagyobb előnyhöz juthat az ember az életben? 
– A mai világban a szépséghez nagyon sok lehetőség társul, viszont ennek megvannak a negatív velejárói is. Az ismerkedés alkalmával sokszor tapasztaltam, hogy többen csak a szépséget keresik, nem akarják feltárni a belső értékeket, magát az embert. 

– Hogyan jellemeznéd magad? 
– Kedves, segítőkész, szerény, humoros és pozitív. A külsőségekre csak annyit mondanék, hogy szeretem magam, és semmit nem változtatnék a kinézetemen. Jól érzem magam a bőrömben, és sokak szerint ez kifelé is sugárzik, ez véleményem szerint nagyon fontos. 

– Mik a távlati célok? Hol látod magadat öt év múlva? 
– Nem szoktam előre tervezni. Egyelőre szeretném kipróbálni magam új területeken is. Amennyiben a későbbiekben lesz rá lehetőség, akkor meg szeretnék ismerkedni közelebbről a modellkedéssel, de nyitott vagyok bármire, ami fejleszt. 

A Violettával készült korábbi interjúnk IDE kattintva olvasható. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában