Szépségverseny

2022.04.30. 19:50

Mindkét nógrádi Tündérszép eljátszott már a gondolattal, mi lenne, ha az ő fejére kerülne a korona

A napokban lezárult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. A szakmai zsűri szűkebb hazánkból az etesi Mravcsik Violettát küldte az országos döntőbe. Nógrádban, Hevesben, illetve Jász-Nagykun-Szolnokon a legtöbb közönségszavazatot a bujáki Pozsgai Florentina kapta, aki ennek köszönhetően ismét versenybe szállt a többi hat régió győztesével, hogy csatlakozhasson a döntős mezőnyhöz.

Gerhát Karina

Tervei közt szerepel a modellkedés

A 19 esztendős, etesi származású Mravcsik Violetta a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója, a napokban fog érettségizni. A szülei, ismerősei és a testvérei biztatására jelentkezett a versenyre. Régóta tervezte már, hogy kipróbálja magát, ezen a területen is, azonban most érezte elérkezettnek az időt, így hát élt a lehetőséggel.

– Szeretek a kamerák előtt szerepelni és igyekszem mindig a legújabb divat szerint öltözködni. A jövőben a modellkedés is a terveim között szerepel. Örülök, hogy a versenynek köszönhetően ebbe is betekintést nyerhettem. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy én képviselhetem Nógrád megyét az országos döntőben. Számomra nagy kihívás ez a megmérettetés, éppen ezért minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Pozitívan állok az országos döntőhöz is – mondta el portálunknak Mravcsik Violetta.

Hozzátette: titkon esélyesnek tartotta magát arra, hogy bekerüljön az országos fináléba, azonban mégsem akart hinni a szemének, amikor meglátta, hogy ő lett a megyei győztes. Elmondhatatlan boldogság töltötte el, amikor szembesült az eredménnyel.

–  A régiós forduló ideje alatt a családom végig mellettem állt, mindenben támogattak, biztattak, most is nagyon büszkék rám. Még nem volt alkalmam részt venni hasonló megmérettetésen, azonban gyermekkorom óta vágytam arra, hogy megmutathassam a bennem rejlő szépséget. Izgatottan várom az országos döntőt, ahol próbálok majd nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy mások is megismerhessék az erősségeimet, kiemeljem az adottságaimat. Minden erőmmel azon leszek, hogy megtartsam a belső harmóniámat is, ami remélem, majd a külsőmön is megmutatkozik. Bízom benne, hogy a többi döntős lánnyal is megtalálom majd a közös nevezőt, jó hangulatban telik az együtt töltött idő és akár még egy életre szóló barátságok is születhetnek – emelte ki Violetta.

Mravcsik Violetta szeretné kiemelni az adottságait
Forrás: NMH

Kérdésünkre kifejtette: a többi megye legszebb hölgyeit is látta már fényképen, ami alapján erős mezőnyre számít. Természetesen eljátszott már azzal a gondolattal is, mi lenne, ha az ő fejére kerülne a korona. Bízik a legjobbakban, azonban egyelőre még nem szeretné ezen nyomás alá helyezni magát, hiszen a verseny minden egyes pillanatát élvezni akarja. 

– Az előző Tündérszépek megmérettetéseket is figyelemmel követtem, úgy gondolom, a szakmai zsűri a legjobb döntéseket hozta. Véleményem szerint eddig mindig a legszebb lányok képviselték Nógrád megyét az országos fináléban. A tavalyi megyei győztest, Galcsik Nikolettát személyesen nem ismerem ugyan, de a fotói alapján rendkívül szimpatikus, csinos, pozitív kisugárzású hölgynek találom, már az akkori verseny kezdetén sejtettem, hogy ő lesz a befutó – tudtuk meg a megyei szépségtől.

Violetta szabadideje jelentős részét a természetben tölti, emellett szeret zenét hallgatni, sminkelni, illetve táncolni is. A külső mellett a belső értékek is nagyon fontosak számára. Köszönettel tartozik mindazoknak, akik a régiós forduló ideje alatt hittek benne és támogatták szavazataikkal.

 

Három megye legszebb lánya lett

A 20 éves, bujáki származású Pozsgai Florentinát a nővére nevezte be a Tündérszépekre, mert úgy gondolta, helye van a versenyben, illetve arra is van esélye, hogy a megmérettetés végén az ő fejére kerüljön a korona.

– Hatalmas öröm számomra, hogy az olvasók a három megye versenyzői közül engem találtak a legszebbnek, azonban erre álmomban sem mertem volna gondolni. Azzal tisztában voltam, hogy sokan fognak szavazni rám, hiszen rengeteg ismerősöm, barátom és rokonom van, de arra nem számítottam, hogy én leszek a közönség kedvence. A testvérem, a szüleim, a barátaim, illetve az összes körülöttem lévő ember nagyon büszke rám, sokan gratuláltak már az elért eredményhez – mondta portálunknak Pozsgai Florentina.

Azon kérdésünkre, hogy véleménye szerint van-e esélye csatlakozni a döntős mezőnyhöz azt felelte: aki már eddig eljutott, azok közül bárki bekerülhet a fináléba, hiszen egyszer már a saját régiójukban közönségkedvencek lettek.

– Természetesen én is – mint szerintem mindenki más, aki jelentkezett erre a versenyre –  eljátszottam azzal a gondolattal, mi lenne, ha az én fejemre kerülne a korona, azonban ennyire még nem szeretnék előre szaladni az időben. Örülök, hogy én kaptam az esélyt arra, hogy bekerüljek az országos döntőbe, hiszen sok szép lány volt a régiós fordulóban – emelte ki a közönségkedvenc.

Pozsgai Florentina is örül, hogy versenyben maradt
Forrás: NMH

Florentina érettségivel és egy fodrász szakmával is rendelkezik, munka mellett jelenleg is tovább képezi magát, hiszen a legjobb hajszobrászok közé szeretne tartozni. Régi álma, hogy egyszer egy saját szépségszalont nyisson. Kislány kora óta hastáncol, erre már hobbiként tekint. Imádja a gyerekeket és az állatokat. Mindig a kitűzött céljai elérésére törekszik, könnyedén veszi az akadályokat. Próbálja minden élethelyzetben a legjobbat kihozni magamból. Követi a divatot, fontos számára a külső megjelenés. Szerencsésnek vallja magát, hiszen a családja és a barátai mindenben támogatják őt. Ezért hálás is nekik, illetve mindazoknak köszönettel tartozik, akik a régiós forduló folyamán szavazatokkal támogatták őt. Kéri, hogy most is segítsék őt abban, hogy  csatlakozhasson a döntős mezőnyhöz, és ezzel két Nógrád megyei hölgy szállhasson versenybe a koronaért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában