Fejlesztés

2022.08.27. 09:25

Újabb pályázaton nyert milliókat Mátranovák önkormányzata

A község önkormányzata sikeresen szerepelt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban, aminek köszönhetően a csapadékvíz-elvezető rendszer felújításának további két üteme is megvalósulhat.

Gulyás Edina

Bodor Ernőné elmondta, hogy folytatódik a munka

Forrás: Nool

Fotó: Ladóczki Balázs

Bodor Ernőné polgármester elmondta, hogy korábban már egy szakaszon elkészült az árokrendszer rekonstrukciója. Most 140 millió forintból a Szabadság úton korszerűsítik a faluba bevezető szakaszt. Itt az árok lefedésével nemcsak a csapadékvíz-elvezetést oldják meg, hanem a gyalogosok biztonságos közlekedését is. 

– Már megvannak az engedélyek, folyamatban van a közbeszerzés – tájékoztatott Bodor Ernőné, hozzátéve: – A napokban értesültünk arról, hogy egy további szakasz felújítására nyertünk pályázati támogatást. Több mint 54 millió forintból a Dózsa György úton, a Jaj-rét elnevezésű településrészen korszerűsödhet az árokrendszer. Bízunk abban, hogy mindkét helyszínen, párhuzamosan megvalósulhat a beruházás, így a község nagy részén megoldódik a csapadékvíz akadálytalan elvezetése. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában