Felújítás

2022.08.24. 16:20

Hatvanmillió forintból újul meg Taron az idősek napközi otthona

A tervek szerint néhány hét múlva befejeződnek a településen lévő idősek napközi otthonának kivitelezési munkálatai. A beruházás mintegy 60 millió forint támogatásból valósult meg.

N. O.

Néhány hét múlva befejeződnek a munkálatok

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Turopoli Zsolt, a falu polgármestere portálunknak elmondta, hogy a szakemberek egyebek mellett kicserélték a nyílászárókat, elvégezték a külső szigetelési munkálatokat, megújult az épület teteje, új fűtésrendszert is kapott az intézmény, valamint az akadálymentesítés is megvalósult.

Hozzátette: ezen túlmenően belülről is megszépült az épület, továbbá eszközöket is vásároltak. Így például kényelmes foteleket az időseknek, konyhai felszereléseket, valamint olyan bútorokat, amelyekre szükség van a működéshez. Hamarosan pedig remélhetőleg birtokba vehetik majd a helyi szépkorúak az intézményt, és méltó környezetben tölthetik a mindennapjaikat.

A polgármester kiemelte azt is, hogy a beruházásnak köszönhetően egy új, modern és komfortos intézmény várja majd az időseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában