Sérülés

2022.08.03. 14:35

Ékszerteknős harapta meg, össze kellett varrni a nógrádi kisfiú orrát

Kishúgával játszott otthon az a 10 év körüli fiú, akihez kedd délután kérték a mentők gyors segítségét a kétségbeesett szülők Nógrád megyében – számoltak be az esetről az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

G. K.

Váratlanul és hatalmas erővel harapta meg a kisfiút a teknős

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

Mint írták: a kislány rosszkedvű volt, ezért a testvére a kertben élő, 20 éves ékszerteknőst magasba emelgetve szerette volna felvidítani. Hektor azonban nem akart játszani, és egy óvatlan pillanatban ennek jelét is adta. Váratlanul hatalmas erővel harapott a kisfiú orrába, amit sokáig nem is eresztett el. Végül a kiabálásra felfigyelő szülők szedték le a gyermek orrán csüngő teknőst, majd a mentők segítségét kérték az erősen vérző csemetéhez.

– Bajtársaink perceken belül a helyszínre értek, és ellátták a kisfiút, akit stabil állapotban szállíthattak kórházba, ahol gyorsan összevarrták a sebeit. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek pedig gratulálunk! – olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában