Játék

2022.06.08. 13:49

Lezárult az anya-lánya fotópályázat, íme a nógrádi győztes

Június 3-án véget ért az egyik legkedvesebb kampányunk, mely megmelengette sok-sok olvasónk szívét.

Nool

Boros Edina rengeteg szavazatot gyűjtött össze

Idén meghosszabbítva az anyák napját a teljes májust annak szenteltük, hogy egy csokorba gyűjtsük az Önök által beküldött legvidámabb, legmeghatóbb anya-lánya pillanatokat. Ez a pályázat egyfajta tisztelgés volt az édesanyák és a nők előtt, akik szeretetükkel és törődésükkel összetartják a családokat.

Négy héten keresztül volt lehetőség a fotók beküldésére, mellyel párhuzamosan a szavazatokat is lehetett gyűjteni. Boros Edina salgótarjáni olvasónknak sikerült nemcsak Nógrád megyében a legtöbb szavazatot összegyűjtenie, hanem országos szinten is bekerült a három legtöbb voksot kapó pályázat közé.

Edina értékes CEWE utalványokat nyert és lehetősége van kislányával részt venni egy általunk szervezett profi címlapfotózáson is.

Ezúton is köszönjük minden pályázónknak, hogy beküldött fotójukkal kellemes pillanatokat szereztek minden érdeklődőnek és a szavazóinknak, hogy voksukkal segítették kedvenc Anya-lánya párosukat közelebb kerülni a dicsőséhez és a nyereményhez.  

Bár a pályázatunk lezárult, a beküldött fotók megtekintésére továbbra is van lehetőség a nool.hu Anya-lánya fotópályázat menüpontja alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában