Intézkedés

2022.06.27. 16:25

A tarjáni Fidesz nagyobb aktivitást kér a városvezetéstől a hőség kapcsán

Kánikulai napokat élünk, amikor nem csupán egyéni felelősség a hőség elleni védekezés, hanem a települések is lépéseket tesznek a lakosság védelme érdekében. A salgótarjáni Fidesz utóbbiakat kérte számon a baloldali városvezetésen.

Nool

Forrás: Nool | Illusztráció | Fotó: Hegedűs Márk

A hőségre tekintettel kérjük Salgótarján vezetését, hogy a meglévő, általunk felfedezett egy darab párakapun kívül többet helyezzenek el a város forgalmasabb részein” – kezdte hétfő délutáni Facebook-bejegyzésében a városi Fidesz-szervezet.

Azt is kérték a városvezetéstől, hogy a locsolókocsi járja a forgalmas utakat 11 és 14 óra között, szervezzenek vízosztást, illetve végezzék el a meglévő ivókutak karbantartását, hogy azok működőképesek legyenek. 

A helyi Fidesz a közkutak kapcsán példaként említi a belvárosi SPAR-nál található kutat. (Éppen ma számoltunk be arról, hogy tájékoztatót közölt weboldalán az önkormányzat a Salgótarjánban található közkifolyók állapotáról. A listán szereplő több mint nyolcvan kút állapota az önkormányzat szerint megfelelő.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában