Megújulhat az óvodaudvar

2022.05.20. 18:47

Gálakoncert bevételéből támogatják a diósjenői óvodát

A település önkormányzata a napokban gálakoncertet rendezett az Aranydió Óvoda támogatására a művelődési házban.

L. J.

Gájer Bálint (balra) előadása közben több néző is táncra perdült

Forrás: Beküldött fotó

A rövid köszöntők után a műsor első felvonásában a résztvevők meghallgathatták Kocsis Anna és Kertész Péter zongorajátékát, Gyömbér Márta és Viszkeleti Sándor zenei duó előadását, valamint az Aranydió Óvoda – Bölcsőde énekkarának, a Diósjenő Tánccsoport fellépésének, valamint az általános iskolások keringőjének tapsolhattak. A műsor második felében Gájer Bálint népszerű énekes és zenész adott koncertet, ami olyan jól sikerült, hogy a nézők közül többen táncra is perdültek az előadás közben. 

– Az önkormányzatunk biztosította a helyszínt, illetve a rendezvény egyéb költségeit is – mondta el hírportálunknak Glöckl Ferenc. A település alpolgármestere hozzátette: – Emellett azon lakosoknak, akik nem tudtak részt venni az eseményen, támogatójegy vásárlására is biztosítottunk lehetőséget, illetve a szülők jóvoltából a gálakoncert közben sütivásárt tartottunk. Az így összegyűlt közel négyszázezer forintos bevételt pedig teljes egészében az óvoda kapja meg. Az összegből az óvodaudvar elöregedett és elhasználódott játékait fogják felújítani, illetve a hiányzó eszközöket pótolni. 

Az alpolgármester kiemelte, hogy a rendezvényen több mint százan vettek részt és sokan vásároltak támogatójegyeket is a lakosok közül, amiért nagyon hálásak a szervezők. Emellett tervezik, hogy a jövőben ilyen módon minden évben támogatják majd a település legfiatalabb generációját. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában