Törzshely

2022.04.17. 19:51

Zabálja az amerikai ízeket Salgótarján: íme a legmenőbb törzshely titkai

Fiatalos energia, villámgyors kiszolgálás és kifogástalan ízek. Nem véletlen hát, hogy kategóriájában a legtöbb szavazatot Törzshely játékunkon a salgótarjáni Hollywood Snacks Amerikai Gyorsétterem kapta. Mára a Pavilonsor elképzelhetetlen lenne nélküle.

Kakuk Klaudia

Aki ide betér biztosan csúcsszínvonalat kap

Forrás: NMH | Fotó: Hegedűs Márk

Február 28-tól 25 napon keresztül zajlott a szavazás a Törzshely oldalunkon, ahol az olvasóink által jelölt kedvenc megyei vendéglátóhelyek mérték össze népszerűségüket. A vendégek értékelése alapján megyeszékhely kategóriában a salgótarjáni Hollywood Snacks Amerikai Gyorsétterem bizonyult legyőzhetetlennek.

Igazi amerikai életérzés

A belváros szívében található amerikai stílusú ételbárt 2011-ben nyitotta meg egy salgótarjáni házaspár. Amikor ők hat évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy új fába vágják a fejszét, a helyet 2016-ban, egykori dolgozójuk Kónya Erzsébet vette át. Üzlet azóta átesett néhány változáson, viszont az alapszemlélet ugyanaz maradt: az ételek kizárólag minőségi és friss alapanyagokból készülnek.

Az étterem alapötlete az volt, hogy az amerikai gasztronómia különleges világba röpítse el a vendégeit, amelyet igazi magyar vendégszeretet kísér, kellemes hangulattal, szép környezetben.

Fotó: Hegedűs Márk

– Ragaszkodtunk az alapokhoz, így főként hagyományos amerikai ételekkel, választékos menüvel várjuk a vendégeinket. Az állandó kínálatban mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt a frissensülteken át az ízletes burítókig. Az örök kedvenc a hamburger és a tortilla, de az ételeken túl a desszert és az ital választékunk is széles, emellett elvitelre is lehet kérni és házhoz szállítást is vállalunk. Próbálunk mindenben megfelelni, legfőbb célunk, hogy a vendégek elégedettséggel távozzanak – mondta a tulajdonos.

Titkos recept alapján készül

Egyik specialitásuk a tortilla tekercs, titkos recept alapján készült egyedi pácolású roston sült csirkemell csíkokkal, ropogós zöldségek kíséretében tálalva, válaszható öntettel és körettel. Aki kedveli az amerikai konyhát biztosan megtalálja a neki valót, de nem csak emiatt térnek be szívesen a vendégek, hangulatot, érzést, élményt keresnek.

Fotó: Hegedűs Márk

Egységben az erő

– Ami minket inspirál az a vendégek szeretete. Itt mindenki otthonosan érezheti magát, rengeteg törzsvendégünk van, akik naponta visszajárnak. Ez azt jelenti, hogy a kiszolgálók már előre tudják, hogy mit szeretnének, szinte már olvasnak a gondolataikban. Persze a vendégkör folyamatosan változik, de szerencsére egy olyan csapattal dolgozom, akik mindannyian a szívükön viselik az étterem sorsát, elkötelezettek, elfogadóak és toleránsak – meséli Erzsébet, aki a legtöbb vendéget személyesen ismeri.

Fotó: Hegedűs Márk

Nem meglepő hát, hogy a finom ételek mellett a lelkes, összetartó csapatra és a családias hangulatra esküsznek a vendégek.

– Hatalmas sikerként értékeljük az első helyezést. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen lelkesek a vendégeink, nagyon hálásak vagyunk nekik minden szavazatért – mondta Erzsébet, aki a győzelemmel személyesen is fontos visszajelzést kapott.

Rögös út vezetett a sikerhez

–  Az éttermet viszonylag fiatalon egy családi tragédiát követően vettem át. Fordulatos, nehéz évek állnak mögöttem, amiről talán az elején nem gondoltam, hogy meg tudom csinálni – tette hozzá a fiatal vállalkozó.

Az újabb sikerek érdekében a jövőben nagy átalakítás vár az üzletre. A hatékonyabb munkavégzés érdekében bővítik és modernizálják, hogy még gyorsabban kapják meg a vendégek a kiválasztott ételeket, emellett tervben van egy országos hálózat kiépítse is – árulta el a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában