50 év

2022.04.21. 19:39

Főiskolai oktatók és diákok találkoznak Salgótarjánban

Sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön a József Attila Művelődési Központban (JAMK): idén 50 éve kezdte meg működését a Pénzügyi és Számviteli Főiskola megszűnt salgótarjáni intézménye.

G.P.

Forrás: Shutterstock

Az egykori igazgató-helyettes, dr. Gubán Miklós arról számolt be, hogy szeptember 23-án a volt diákoknak és oktatóknak találkozót szerveznek. Az eseménynek a JAMK ad otthont, kötetlen beszélgetések mellett kisfilmet, valamint fotókiállítást is megtekinthetnek majd az egykori főiskola életéről. Dr. Gubán Miklós kiemelte: a részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen az oldalon lehet.

A korábbi salgótarjáni kötődés miatt a ma már Budapesti Gazdasági Egyetem néven működő intézmény a Gazdaságinformatikai, Kutatási és Oktatási Fórum tagjaként idén novemberben Salgótarjánban rendez majd konferenciát. A gazdasági informatikáról szóló rendezvényről dr. Szabó László egyetemi docens adott tájékoztatást.

A konferencia megtartását a Jobb Páholy – Förster Társaság is segíti, dr. Ferkó Attila vezetésével.

Címkék#főiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában