Adóhatóság

2022.03.06. 18:23

Virágosokat ellenőriz jövő héten a NAV Nógrád megyében

Öt Nógrád megyei járásban tart majd ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága jövő héten.

Nool

Fotó: Shutterstock

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága március 7. és 11. között öt Nógrád megyei járásban tervez helyszíni ellenőrzéseket. A revizorok a virág-, és dísznövény-kiskereskedésekben fogják majd ellenőrizni az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, valamint a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését – írják közleményükben.

A tervek szerint március 7-én a Balassagyarmati járásban, március 8-án a Rétsági járásban, március 9-én a Salgótarjáni járásban végeznek majd ellenőrzéseket. Március 10-én a Bátonyterenyei járás, március 11-én pedig Pásztói járás virág-, és dísznövény-kiskereskedései kerülnek majd sorra.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában