Gyilkosság

2022.03.30. 17:20

Megdöbbentek a helyiek: újabb részletek derültek ki a tarjáni anyagyilkosságról

Őrizetbe vették a rendőrök azt az 57 éves salgótarjáni nőt, aki több késszúrással megölte a hozzá látogatóba érkező édesanyját. Szerda délután a Zöldfa úti helyszínen jártunk, de ott már semmi jel nem utalt a gyilkosság nyomaira.

Gerhát Karina

Forrás: NMH | Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról beszámoltunk: kedd délután egy nő bejelentést tett a rendőrségre, miszerint salgótarjáni lakásában holtan találta az édesanyját.

– Megalapozottá vált a gyanú arra vonatkozóan, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított 57 éves nő a bejelentését megelőző napokban, a megyeszékhelyen lévő otthonában az őt meglátogató édesanyját több késszúrással megölte – mondta portálunknak Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: az egyenruhások emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a salgótarjáni lakost, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

A gyilkosság helyszínének környékén a helyiek megdöbbenten álltak az eset előtt. Több embert is megkérdeztünk, tudnak-e valamit a családról, a történtekről. Legtöbbjük azonban csak látásból ismerte a gyilkost. Egy munkába tartó férfi arról számolt be, hogy nem tartózkodott otthon a tragédia megtörténtekor. A családjától szerzett tudomást a szörnyűségről, s azóta sem tér magához. Nem tudja felfogni, hogy tehet egy ember ilyet a saját édesanyával.

Az érintett ház közös képviselője nem kívánt nyilatkozni. Többen is azt mondták, hogy a tettes közvetlen szomszédait még kedd este bevitték a rendőrkapitányságra kihallgatni. Az egyik környéken élő férfi arról informált, hogy a gyilkosnak feltehetőleg több szenvedélybetegsége is lehet. Az a hír is járja az utcában, hogy a nő utólag már nagyon bánja, amit tett. Egy másik helybeli azt nyilatkozta, munkából tartott hazafelé, amikor látta a kordonokat. Először azt hallotta, a gyilkos az anyósával végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában