Őrizetben

2022.03.30. 07:11

Hidegvérű gyilkosság Salgótarjánban: saját édesanyját ölte meg az 57 éves nő

Őrizetbe vették a rendőrök azt az 57 éves salgótarjáni nőt, akiről kiderült, hogy több késszúrással megölte édesanyját saját otthonában.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról kedd este beszámoltunk, holtan találtak egy nőt Salgótarjánban kedden délután. Az esetről az elhunyt asszony lánya tett bejelentést a rendőrségre: azt állította, így talált rá édesanyjára. A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást és egy embert – később kiderült, hogy magát a bejelentést megtevőt, azaz az elhunyt lányát – még kedd este előállítottak az esettel összefüggésben.

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggeli közleménye szerint a nyomozás során megalapozottá vált a gyanú arra vonatkozóan, hogy a tegnap este előállított 57 éves salgótarjáni nő a bejelentését megelőző napokban, a megyeszékhelyen lévő otthonában őt meglátogató édesanyját több késszúrással megölte.

 

A rendőrök emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki az elhunyt lányát, majd őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában