Átvették szalagjukat

2022.02.08. 18:28

Rendhagyó módon zajlott a balassagyarmati végzősök szalagavató ünnepsége

Az elmúlt hétvégén tartotta meg a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSZC) Szent-Györgyi Albert Technikuma Balassagyarmaton a végzősök hagyományos szalagavató ünnepségét.

Lászlók Judit

Uramné Benkó Beáta és végzős osztálya is rendhagyó módon ünnepelhetett idén

Forrás: Beküldött fotó

Február 5-én, szombaton, délután 15 órakor kezdődött Balassagyarmaton a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSZC) Szent-Györgyi Albert Technikum szalagavató ünnepsége. Az iskola oktatói testülete és végzősei a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban rendezték meg az ünnepi eseményt, amelyen a látványos nyitó- és a zárótáncot, a 12. A és a 12. B osztály tanulói mutatták be.

A végzősök szalagjait Uramné Benkó Beáta és Barnáné Kiss Éva osztályfőnökök tűzték fel a diákjaik mellkasára. Emellett ünnepi köszöntőt mondott Szrenka Anikó, a balassagyarmati technikum igazgatója. 
A járványhelyzetre való tekintettel idén is rendhagyó módon zajlott az ünnepség – közölte Vajda Andrea, az NMSZC Szent-Györgyi Albert Technikum igazgatóhelyettese. Hozzátette: – A fertőzésveszély csökkentése érdekében természetesen létszámkorlátozást rendeltünk el, így minden végzős legfeljebb két hozzátartozót hívhatott meg a rendezvényre, akiktől védettségi igazolványt is kértünk a beléptetéskor. A vendégek a hozzájuk tartozó tanuló osztálytermében foglaltak helyet, míg az események a művelődési központ kamaratermében zajlottak. A kamaraterembe csak a végzős diákok és a technikum tantestületének tagjai léphettek be, a szalagavató műsorát pedig élőben, kivetítőkön nézhették végig az osztálytermekben ülők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában