Tündérszépek

2022.02.16. 19:45

Nem várt tovább, megragadta a lehetőséget a szőke etesi szépség

A 19 esztendős, etesi származású Mravcsik Violetta Dorottya annak ellenére, hogy csak másodszor vett részt fotózáson, nagyon otthonosan mozgott kameránk előtt.

G. K.

Mravcsik Violetta

Forrás: Nool/Ladóczki Balázs

Nemrégiben megkezdődött a Tündérszépek 2022 szépségverseny jelentkezőinek fotózása. Ki tapasztaltabban, ki félénkebben állt a fényképezőgép elé. Az etesi Mravcsik Violetta még csak másodszor vett részt fotózáson, mégis magabiztosnak érezte magát profi fotósaink előtt. 

A salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója vagyok, idén érettségizem. Szabadidőm jelentős részét a természetben töltöm, szeretek zenét hallgatni, sminkelni, táncolni is.

Szüleim, ismerőseim és testvéreim biztatására jelentkeztem, hiszen mindig azt mondták, minden adottságom megvan hozzá. Rég terveztem már, hogy kipróbáljam magam a Tündérszépeken, de eddig nem volt elég önbizalmam. Mindig attól féltem, negatív kritikákkal illetnek. Ettől még most is tartok kicsit, azonban úgy gondolom, eljött az idő, hogy éljek a lehetőséggel és ne mások véleményével foglalkozzak – tudta meg portálunk az etesi szépségtől. 

Mravcsik ViolettaForrás: Nool/Ladóczki Balázs

Violetta nagyon jól érezte magát a fotózáson, sokkal inkább önmagát tudta adni, mint az első alkalommal. Tervei között a pincérkedés mellett a modellkedés is szerepel. Kérdésünkre, hogy mit tanácsolna azoknak, akik még gondolkodnak a jelentkezésen, azt felelte: senki véleményével ne foglalkozzanak. Természetesen vannak építő jellegű kritikák, de aki irigységgel vagy nem őszinte segítséggel fordul feléjük, azokra nem szabad hallgatni. Mindenki adja önmagát, ne izguljon, mosolyogjon és a legjobb formáját hozza ki magából a fotózáson!

@nool_hu

Megkezdődött a Tündérszépek 2022 országos szépségverseny fotózása! 📸🧚🏻‍♀️👸🏼 Jelentkezz Te is!

♬ Beautiful (feat. Camila Cabello) - Bazzi

Ingyenes portfólió, profi fotósoktól!

Arról már többször beszámoltunk, hogy minden jelentkezőről díjmentesen készítjük el a fotósorozatot szerkesztőségünkben. Tehát mindenkinek érdemes jelentkezni, akinek még nincsenek professzionális képei. Azonban, ha valaki már rendelkezik portfólióval, akkor a meglévő fotókkal is jelentkezhet országos szépségversenyünkre a Nool.hu-n. A portfóliókészítést kérő hölgyekről Hüvösi Csaba, illetve Ladóczki Balázs fotós készíti el a profi képeket Salgótarjánban, a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztőségében. 

Profi segítséget is kapnak a lányok az országos döntőre való felkészülésben

Szakmai zsűrink hétről hétre átnézi a beküldött fotókat, így mielőbb érdemes nevezni, ha valaki szeretné biztosítani helyét a megyei fordulóban. Azoknak pedig, akik eddig jelentkeztek, érdemes kéznél tartani a telefonjukat, hiszen bármikor megcsörrenhet a jó hírrel: te is esélyt kapsz, hogy megmutasd szépségedet egy egész országnak! Bizony, egy egész országnak, hiszen a legszebbek a tévéshow-val összekötött fináléban ragyoghatnak majd a 10 millió forintos összdíjazású szépségversenyünkön. A hölgyeket a Nool.hu-n és a Nógrád Megyei Hírlapban mutatjuk majd be. A harmincas mezőnyből hárman a szakmai zsűri döntése nyomán jutnak a regionális fordulóba, egy szépséget pedig a közönségszavatok repítenek majd tovább, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában