10 év fegyház

2022.02.16. 10:53

Drogos férfi tört rá a salgótarjáni lányra: álmában akarta megerőszakolni (18+)

Tíz év fegyházat indítványozott az ügyészség annak a visszaeső bűnözőnek, aki meg akart erőszakolni egy 17 éves salgótarjáni lányt. Cikkünkben felkavaró részletek olvashatóak az ügyről.

Nool

Forrás: Illusztráció - Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Salgótarjáni Járási Ügyészség szexuális erőszak és magánlaksértés miatt emelt vádat az ellen 32 éves férfi ellen, aki röviddel szabadulása után egy salgótarjáni házba éjjel beosonva végzett szexuális cselekményt egy 17 éves alvó lánnyal – írja közleményében a Nógrád Megyei Főügyészség.

Mint kiderült, a férfi tavaly májusban szabadult a börtönből, majd röviddel ezután közölte a lakókörnyezetében élő fiatal lánnyal, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. A lány ettől határozottan elzárkózott.

A férfi tavaly júniusban, egyik éjszaka bedrogozva rátört a lányra, és amikor rájött, hogy a házban már mindenki alszik, elhatározta, hogy közösülni fog vele. A lány mögé feküdt az ágyba, és lehúzta róla a fehérneműjét, ő pedig arra ébredt fel, hogy a férfi már hozzá is nyúlt. A férfi jelezte neki, hogy ne csapjon zajt, de a lány kiabálni kezdett és támadóját pofon is ütötte, aki ekkor abbahagyta a lány molesztálását. A kiabálásra a lány szomszéd szobában alvó testvére felébredt, átszaladt a szobába és elzavarták a férfit.

Az erőszakoskodót később a rendőrség elfogta, a nyomozási bíró pedig le is tartóztatta.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a többszörös visszaeső férfivel szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, szexuális erőszak bűntette, valamint magánlaksértés miatt emelt vádat.

Az ügyészség a férfivel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. Kérték azt is, hogy a vádlottat előélete miatt a bíróság zárja ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből. Amennyiben a vádlott beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 10 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás kiszabását jelölte meg mértékes indítványként.

Az ügyben első fokon a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában