Visszatekintő

2022.01.04. 18:11

Ez történt 2021 novemberében Nógrád megyében

Fényképes összefoglalónk végéhez közeledve ezúttal a novemberi eseményekből szemezgetünk olvasóinknak. A kulturális programok mellett számos átadóünnepségről adtunk hírt, melyek bizonyítékai annak, hogy a tömegközlekedés, a turizmus és az egyházi élet is folyamatosan fejlődik szűkebb hazánkban.

NMH-összeállítás

Novemberben új, komfortos és modern autóbuszokkal gyarapodott a megye járműflottája, melyek előnyét a lakosság már élvezheti utazásai során. Patvarcon korszerű gokartokba pattanhattak az érdeklődők, a helyszín egyébként hazánkban is egyedülálló élményt kínál a látogatóknak. Emellett templomok újultak meg megyeszerte, az egyik kiemelkedő fejlesztés a bujáki templom felújítása volt. A kulturális események közül kiemelkedett a szlovák nemzetiségi nap sikere, valamint az „Apácák” főpróbája. Egy jelentős sportkiadvány is napvilágot látott, míg Hollókő macskaköves utcái a Márton-napi vigadalomtól visszhangzottak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában