romantika

2021.03.28. 16:06

Forgatás közben talált rá a szerelem a fiatal salgótarjáni színésznőre

A salgótarjáni származású színésznő, Mikecz Estilla és a népszerű sorozatsztár, Mohácsi Norbert közös munkájuk során szerettek egymásba.

Nool

Forrás: Beküldött

Fotó: Mikecz Estilla

A salgótarjáni származású színésznő, Mikecz Estilla és a szintén színész, Mohácsi Norbert egy éve alkotnak egy párt. Szerelmükről az egyik kereskedelmi tévécsatorna műsorában meséltek először a napokban.

Mint elmondták, nyolc éve szúrták ki egymást a Kaposvári Egyetemen, de ekkor színésznő elsőévesként még nem mert közeledni a végzős fiú felé. Öt évvel később újra találkoztak, de nem alakult ki köztük semmi, mígnem egy évvel ezelőtt közös munkájuk kapcsán egyre közelebb kerültek egymáshoz, egyre többet beszélgettek.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy éve alkotnak egy párt
Fotó: Mikecz Estilla / Beküldött

Éjszaka beszélgettünk kettőkor, de mind a kettőnk lefolyt a székről, muszáj volt aludni, mert két óra múlva kelni kellett – mesélte kapcsolatuk indulásáról Mikecz Estilla, aki azóta már össze is költözött szerelmével.

Nagyon határozottan megtaláltuk egymást. Egy olyan kapcsolatban vagyok benne, amit én még soha nem tapasztaltam, hogy ilyen minőségű is lehet mondta a 29 éves salgótarjáni színésznő.

A színészpár a műsorban azt is elárulta, hogy a jövőben esküvőt és családot is terveznek, közös otthonukat pedig Szentendrén képzelik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!