segítség

2021.11.10. 19:56

Kétezer üveg gyümölcslevet adományoztak a rászoruló nógrádi gyermekeknek

A Szécsény Térsége Humánszolgáltató Intézményfenntartó Társulás és egy cég kétezer üveg direkt préselt gyümölcslevet adományozott Endrefalva, Nógrádmegyer, Nógrádszakál, Rimóc, Magyargéc és Nagylóc községek hátrányos helyzetű gyermekeinek szerdán.

Lászlók Judit

xxx

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Az adományokat elsőként Csóriné Botyánszki Ágnes, Endrefalva polgármestere vehette át. Stayer László, Szécsény polgármestere elmondta, hogy a városban korábban háromezer üveg gyümölcslevet oszthattak szét.

Nemrégiben ismét megkeresett cég, hogy szívesen adományoznának a gyümölcslevekből. Így arra gondoltunk, hogy most a Szécsény Térsége Humánszolgáltató Intézményfenntartó Társulásban résztvevő települések részesüljenek a felajánlásból.

Az adományokat elsőként Endrefalva polgármestere vehette át
Fotó: H. Cs. / NMH

Lozsádi Dániel, az adományozó kft. tulajdonosa pedig arról beszélt, hogy Szécsény és a régió befogadta a vállalatot, amit azzal viszonoznak, hogy felajánlásaikkal a városban és a környékén élő gyermekek minél többen jussanak természetes gyümölcsléhez. Endrefalva után felkeresték a többi községet is, hogy átadják az adományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában