Keddtől ezeken a helyeken kötelező a maszkhasználat Salgótarjánban

A koronavírus-járvány miatt november 16-tól védelmi intézkedéseket vezetett be Fekete Zsolt Salgótarján polgármestere.

Nool

Salgótarján, városi piac. Fel fogják újítani a piacot ezért egy időre zárva lesz a léteseítmény. 20210327 Hegedűs Márk NMH

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

– November 16-tól, keddtől az önkormányzat intézményeinél, cégeinél és a polgármesteri hivatalban bevezetjük a kötelező maszkviselést a látogatók számára. Ez érinti az ügyfélszolgálatokat, valamint érint minden közösségi eseményt, rendezvényt, amit önkormányzati intézmény vagy cég szervez, vagy helyiséget biztosít annak. Azaz kötelező lesz a maszkviselés: a József Attila Művelődési Központ, a Dornyay Béla Múzeum, a Zenthe Ferenc Színház, a Balassi Bálint Megyei Könyvtár, a Bátki József Közösségi Ház, az Eresztvényi Látogatóközpont, a Geocsodák Háza, a Tarjáni Gyermektábor, a Civil- és Ifjúsági Központ (volt SITI) rendezvényein és egyéb látogatói számára. Kötelező lesz a maszkviselés: a Salgó Vagyon Kft., a VGÜ Kft., a Salgótarjáni Foglalkoztatási Kft., a Salgótarjáni Városfejlesztő és Turisztikai Kft., az Egészségügyi-Szociális Központ és a Költségvetési Intézmények Gazdasági Szolgálata ügyfelei és egyéb látogatói számára – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">jelentette be közösségi oldalán Fekete Zsolt hétfőn délelőtt.

A városvezető továbbá kiemelte, hogy keddtől kötelező lesz a maszkviselés a piacon, a zárt sportlétesítmények eseményein, azaz a Városi Sportcsarnokban és a Városi Tanuszodában. Az önkormányzat intézményeinél, cégeinél és a polgármesteri hivatalban dolgozók számára a közös terekben szintén kötelezővé teszik a szájmaszk viselését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában