online társkeresés

2021.10.07. 19:50

Kortalan szerelem: 84 éves hölgy Nógrád megye legidősebb társkeresője

A kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején kifejezetten trendi volt felregisztrálni egy társkereső oldalra, mára azonban ez a lelkesedés kissé alábbhagyott. Utánajártunk, mennyire népszerű az internetes társkeresés a nógrádi emberek körében.

Sz. R.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Hiába a népszerűség csökkenése, mind a mai napig számtalan weboldal segíti azokat, akik az interneten szeretnék megtalálni életük párját. Ráadásul egyre könnyebb hasonló érdeklődési körű személyeket találni, hiszen regisztrációt követően játékos formában lehet megadni, milyen szabadidős tevékenységek érdeklik a társkeresőt.

[eweb-voting id="4323119"]

Felkerestük hazánk egyik legnagyobb, és legrégebb óta működő társkereső oldalát, a randivonal.hu-t, hogy arról érdeklődjünk, megyénkben jelenleg hányan keresik felületükön a szerelmet. Portálunknak megküldött statisztikájuk szerint 2020. augusztus és 2021. augusztus között Nógrád megyéből összesen 1344 férfi és 650 nő regisztrált az oldalra.

A közleményből az is kiderült, hogy a legaktívabb társkeresők Salgótarjánban élnek, őket követik sorrendben a gyarmatiak, a bátonyiak, a pásztóiak, a szécsényiek, és a rétságiak.

Az oldalon a szécsényi, 30-39 éves urak a legaktívabbak (24 százalék), a hölgyek közül pedig Rétságon regisztráltak a legtöbben a 40-49 éves korosztályban (13 százalék). Sokan 60 év felett sem adják fel a reményt, ebben a korcsoportban a pásztói hölgyek keresik leginkább a szerelmet (7 százalék), férfiak közül pedig Szécsényben (10 százalék). A 30 év alatti fiatalok közül a férfiak (21 százalék) és a nők is (7 százalék) Bátonyterenyén regisztráltak a legtöbben.

A randivonal.hu legrégebben csatlakozott, aktív nógrádi felhasználója egy férfi, aki 2005. decembere óta keresi a szerelmet, a legidősebb pedig egy 1937-es születésű, 84 éves hölgy.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában